Våra handledare för praktikanter - Svenska Fjällklubben

english

  • Svenska Fjällklubben

Våra handledare

 

På denna sida finns de handledare som ni fjälledar aspiranter kan använda för att skapa erfarenhet för er ledar praktik. Planerar du en tur för din ledarpraktik kan du kontakta dem och be om stöd och hjälp.

Joel Olsson

Joel Olsson 1

Hemort: Stockholm

Fjälledare: Ja

Har sedan en viss Tärnabybo satte sitt avtryck i konsten att ta sig utför på ett par skidor sökt glädjen och vördnaden som friluftslivet ger, företrädesvis i sammanhang som har med fjäll, snö, berg och vatten. Upplevelser jag gärna delar med andra. Genomförde Vita Bandet 2020 och har toppturat i Kanada och Svalbard bl.a.

Lukas Roupa

 Lukas Roupa

Hemort: Huddinge

Fjälledare: Ja

Född och uppvuxen i Tjeckien och bosatt i Sverige sedan 2016. Under barmarkssäsong har jag svårt att vara utan klippor, berg och klätterutrustning. På vinterfjället trivs jag lika bra på tur som toppturskidor.

 Gunnar Sandell

Gunnar_Sandell.JPG

Hemort: Täby, och Västervik

Fjälledare: Ja

Jobbar på teknikföretag samt med eget skogsbruk i Småland. Utöver det upplever jag helst tillvaron från ett par skidor, en kajak, långfärdsskridskor, cykel eller traskandes i ett par vandringskängor i fjällmiljö, och vill bara ha mer och mer tid för detta. Därför inleder jag nu en ny och spännande period som examinerad fjälledare. Hoppas vi ses därute!

Mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mobil 070-9326590

 

Jakob Engardt

 Jakob_Enghart.jpg

 Hemort: VaxholmFjälledare: Ja

Uppvuxen i Stockholm och har sedan barnsben varit mycket i Oviksfjällen i Jämtland såväl på sommaren som vintern och det var där intresset för friluftsliv föddes. Bor nu i Vaxholm där naturen finns utanför dörren. Ägnar sig helst åt bergsklättring, vandring och skidåkning. Är stugvärd, med favoritställe Tarfala där det finns fantastiska möjligheter till toppturer både sommar som vinter.

 Mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mobil  076-7679445

 

Partners

Hilleberg
Lundhags
Fjällfararnas Gröna band
Fjällfararnas Vita band

english