Löpning: Abisko-Hemavan och Gotland runt-Stockholmssektionen - Svenska Fjällklubben

english

  • Svenska Fjällklubben

Löpning: Abisko-Hemavan och Gotland runt

Det resulterade i att hon ett år senare stod ensam på Gotlandsterminalen tillsammans med sin löparvagn. I vagnen fanns tält och andra förnödenheter för att klara ett 600 km långt löparäventyr runt Gotland på 14 dagar. 

Där började den riktiga resan på att genomföra sina drömmar. Sommaren 2021 genomför Linda sitt största äventyr så här långt “ Det stora löparäventyret” i sitt farfars fotspår från Abisko till Hemavan med en ryggsäck på 9 kg på ryggen som innehöll allt vad man behöver för att klara sig på fjället i 14 dagar.

Hör Lindas berättelse om hur hon började springa trots vissa begränsningar och hur hon tog modet till sig att ansöka och  genomföra äventyrsutbildningen Adventure Academy trots att hon inte hade någon som helst erfarenhet av friluftsliv. Hon berättar även om hur en tanke på en brygga förändrade hela hennes tankesätt och gjorde henne otroligt modig och hur hon kliv ut ur sin komfortzon.

Plats: Fjällklubbens lokal, Johannesfredsvägen 7 Bromma.

Kom i god tid så att vi kan starta 19.00.

Efter föredraget bjuder vi på kaffe/te och smörgåsar. 

För att möjliggöra avstånd mellan deltagarna kan maximalt 20 personer vistas i lokalen.

Obligatorisk anmälan senast den 3 november, via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  eller telefon till Åsa Nilsson 070-486 5779. Uppge namn och telefonnummer så att vi har möjlighet att kontakta dig vid ev. förändringar av programmet. 

VIKTIGTvi vill att deltagarna är fullvaccinerade eller har skydd efter genomgången coronainfektion.Detaljer

Startar 2021-11-04 19:00
Slutar 2021-11-04 21:00
Plats Klubbrummet

Följ Svenska Fjällklubben

Följ Svenska Fjällklubben på Facebook Följ Svenska Fjällklubben på Instagram

Partners

Hilleberg
Lundhags
Fjällfararnas Gröna band
Fjällfararnas Vita band

english