Workshop: Läcker och näringsrik mat för vinterfjället
"Matälskare och äventyrslystna!
Vi bjuder in till en inspirerande och lärorik workshop där vi tillsammans utforskar konsten att förbereda läcker och näringsrik mat för vinterfjället.
Oavsett om du är en erfaren friluftsmatlagare eller nybörjare, kommer denna workshop ge dig insikter och praktiska färdigheter.
Vi kommer att lära oss:
* Planera måltider som är energirika, lätta att tillaga och enkla att packa.
* Smarta recept på varma och mättande måltider
* Hur du optimerar vikten och volymen utan att kompromissa på smaken.
* Tänka en aning utanför boxen
Workshopen avslutas med en gemensam provsmakning, där vi testar det vi förberett samtidigt som vi pratar om våra drömäventyr i fjällen. Antalet platser är begränsat, så tveka inte att boka din plats idag!
Workshopen leds av Eva Söderström; Äventyrare, guide, inspiratör, entreprenör och utbildare inom: HLR, första hjälpen, brand och mat.
Plats meddelas inom kort, men det blir i Stockholmsområdet någonstans.
Min 8 - max 15 personer.
Anmäl dig via länken: https://forms.gle/j56RahUJqWn9jCtY6
OBS! Uppgifter om inbetalning av kursavgift till Fjällklubbens Stockholmssektion får du när du anmält dig och fått bekräftelse på att du fått en plats på kursen.
Välkommen!
Information
Start | 2024-11-23 9:00 |
Slut | 2024-11-23 13:00 |
Individuellt Pris | 300 kr |